ponedjeljak, 16. svibnja 2016.

Poslovnica Jugobanke u Ilači (Vinkovački list 6/1988)

Agencija u Ilači

U toku 1980. godine završena je izgradnja poslovnog centra u Ilači. Prijedloga Banka je Samoupravnim sporazumom udružila sredstva za izgradnju tog poslovnog prostora. Nakon izgradnje, investitor je predao poslovne prostorije Banci, ali u to vrijeme nisu postojali uvjeti za početak rada nove poslovne jedinice, jer bi opseg bankarskih poslova bio tada premalen. U posljednjih nekoliko godina Banka je značajno razvila poslovanje sa
štedišama i po obujmu i po strukturi poslovanja. Izvršni odbor OB Jugobanke donio je stoga odluku o otvaranju agencije u Ilači koja bi trebala započeti s radom u toku ove godine, nakon što se osiguraju svi potrebni uvjeti (kadrovske potrebe, organizacija i sistematizacija radnih mjesta).
Agencija bi obavljala slijedeće vrste poslova:
— dinarsku i deviznu štednju
— mjenjačke poslove
— poslove tekućih računa građana i platni promet s građanima
— druge bankarske poslove s građanima, u skladu s predmetom poslovanja Banke.
Izvršni odbor će u toku godine, nakon početka rada agencije u Ilači, osigurati sredstva za osobne dohotke i zajedničku potrošnju radnicima, koji će raditi u agenciji.
Radna zajednica Banke i njeni organi obavezni su da prije početka rada agencije Ilača donesu odluku o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta i utvrde broj izvršilaca za novootvorenu agenciju. (ž)

Nema komentara:

Objavi komentar